Wandelen & Fietsen in het Land van de Centauren

Op maandag 4 november 2024 staat alles in het teken van Fietsen & Wandelen op Living Today. Niet alleen is er de georganiseerde wandeltocht, evenzeer kunnen bezoekers zich laten inspireren tijdens een aantal interessante lezingen. Eén van de inspirerende infosessies zal worden verzorgd door Ward Renders, eigenaar van B&B De Zwaluwtjes gelegen op het Griekse vasteland, meer bepaald op het schiereiland Pilion.

In Pilion, op de magische berg van de Centauren, kan je nog het authentieke Griekenland met zijn verstilde dorpjes, bossen en stranden ontdekken en dit zowel wandelend als fietsend.

Wandelen kan je op de oude verbindingswegen tussen de dorpjes, verbindingswegen die nog dateren uit de Ottomaanse tijd en die over het ganse schiereiland lopen. Sommige kan je ook gebruiken om te mountainbiken, al zijn er ook speciale routes van eenvoudig tot pittig aanwezig. Gewoon met de fiets kan je natuurlijk ook het schiereiland ontdekken.

Welkom in de verborgen parel van Griekenland.

Wie weet wordt deze inspirerende lezing hét startpunt van jouw volgende hiking of biking vakantie naar Griekenland. De lezing start om 15:00 en is gratis toegankelijk voor onze bezoekers. Je hebt enkel een toegangsticket voor de beurs nodig, dat je kan aankopen in de online ticketshop.