Voorstelling Rita De Brabander

Als je het huis van je dromen in Spanje met vertrouwen wilt kopen, zal Ritamar Properties je helpen het te vinden. Drijvende kracht achter dit vastgoedkantoor is Rita De Brabander, met wie we in dit artikel nader kennis zullen maken.

Rita begon haar bedrijf in 2016, met 10 jaar ervaring in de vastgoedsector. In haar portefeuille heeft Rita nieuwe woningen, tweedehands woningen en onroerend goed aan de Costa Blanca. Voor jouw veiligheid en gemoedsrust word je altijd goed geadviseerd door een team van advocaten en adviseurs die Rita continu bijstaan. Dit is één van de belangrijkste prioriteiten van haar bedrijf.

Rita runt haar makelaarskantoor in Guardamar del Segura, met veel ervaring en specialisatie in het kopen en verkopen van nieuwe en tweedehands woningen aan de Zuid-Costa Blanca.

Ze beschikt over een gevarieerde catalogus van eigendommen: chalets, appartementen, herenhuizen, boerderijen, percelen … Het huis dat je nodig hebt om te genieten van de kwaliteiten van de Costa Blanca, vind je in haar makelaarskantoor.

Rita is een makelaar die je tijdens het hele proces van het vinden van je droomhuis zal begeleiden met alle mogelijke opties die beschikbaar zijn in samenspraak met jouw voorkeuren. Guardamar, Cuidad Quesada, Orihuela Costa, Finestrat, Calpe, Altea …. zijn enkele van de vele gebieden waar de woningen gelegen zijn.

Als je wilt genieten van je volgende vakantie of een lange rustperiode aan zee en in een stad met een fantastisch klimaat, kies dan de Costa Blanca Zuid als je bestemming en Rita De Brabander als je makelaar in Spanje.

Rita organiseert uiteraard ook bezichtigingstrips voor mensen die een aankoop in Spanje willen doen. Indien je de aangekochte woning of appartement wenst te verhuren, kan ja ook samenwerken met Rita. In dat geval zorgt Ritamar Properties voor de reclame, houden sleutels bij en geven deze mee aan je klanten, kijken of je appartement of woning in orde is wanneer de huurders vertrekken en zorgen voor het poetsen van de woning. Afhankelijk van de gekozen diensten betaal je tussen de 15 en 25% van de huuropbrengst. In samenspraak kun je ook uiteraard steeds zelf bepalen wanneer je wenst te verhuren!

Samenvatting van de geboden diensten:

  • Gezamenlijke zoektocht naar een geschikte woning
  • Al het papierwerk dat komt kijken bij de aan- en verkoop van een woning
  • Notarisdienst
  • Document vertaaldienst
  • Aanvraag van NIE, verblijfsvergunning en opening van een rekening
  • Beheer van het onroerend goed na de aankoop

Je kan Rita telefonisch bereiken via +32 479 512 979 of +34 617 793 626. Of je kan haar uiteraard ook mailen via info@ritamarproperties.com. Ook op LinkedIn is Rita terug te vinden.

 

WEBSITE

www.ritamarproperties.com

 

MAIL & TELEFOON

+32 475 24 65 47
rita@ritamarproperties.com
rita@ritamarproperties.com