Ritamar Properties

Jouw Droomhuis in Spanje Kopen?

Ritamar Properties is gespecialiseerd in verkoop van vastgoed op maat van jouw wensen in Spanje. Steeds ondersteund door een team van Nederlandstalige advocaten. Ritamar Properties is een gelicentieerde makelaar.

Ritamar Properties kan je helpen voor de gehele Costa Blanca, noord en zuid, Costa Càlida en ook tot 50 km landinwaarts, waar ze vooral een grote variëteit aan mooie kusten, met mooie stranden en een perfect klimaat het hele jaar door hebben. De woningen en promoties die ze aanbieden kunnen zowel nieuw als tweedehands zijn, appartementen, villa’s bungalows, penthouses, maar ook op maat gebouwd, op percelen die ze beschikbaar hebben! Héél erg belangrijk daarbij, is dat je hen zo haarfijn mogelijk laat weten wat je voorkeuren en prioriteiten hierin zijn, zodat ze een perfecte selectie voor je kunnen voorstellen!

Ritamar Properties geeft een duidelijk professioneel advies, dat steeds juridisch ondersteund wordt door advocaten. Zodat je vóór, tijdens maar ook na je aankoop, altijd een partner hebt die je professioneel kan begeleiden tijdens je aankoop, om fiscaal, notarieel, hypothecair enz. alles veilig te laten verlopen.

Ritamar Properties wil zich onderscheiden door een betrouwbare en professionele, “recht door zee” aanpak. Daarenboven is hun advies gesteund door het spreken van verschillenden talen: Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

Drijvende kracht achter Ritamar Properties is Rita De Brander, van wie je hier een portret kan lezen.

Wat je ook zoekt: een perceel, bouwen, een sleutel op de deur villa of appartement, Ritamar Properties werkt altijd op maat van de klant!

 

WEBSITE

www.ritamarproperties.com

 

MAIL & TELEFOON

+32 475 24 65 47
rita@ritamarproperties.com
rita@ritamarproperties.com