Algemeen Inschrijvingsformulier
Inschrijven voor Living Today? Vul dan onderstaand formulier in. We contacteren u zo snel mogelijk om uw deelname te bevestigen.
2-3-4 november 2024
8-9-10 november 2024

elke dag 10:00-18:00
vrijdag 8 nov 10:00-21:00

De deelnamekost bedraagt € 59 excl. BTW per m² (oppervlaktes < 54 m²), of € 56 excl. BTW per m² (oppervlaktes vanaf 54 m²). Daarnaast geldt een vast inschrijvingsrecht van € 275 excl. BTW en een kostprijs voor de huur van een elektriciteitskast van € 45 excl. BTW. De verbruikte energie is in de kostprijs inbegrepen. Bij het invullen van onderstaand inschrijvingsformulier krijgt u onderaan het formulier meteen een prijssimulatie.


  Bedrijfsgegevens


   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

  Oppervlakte  De kostprijs bedraagt € 59 per m² voor oppervlaktes < 54 m², of € 56 per m² voor oppervlaktes vanaf 54 m². De verbruikte energie is in de kostprijs inbegrepen. Standen hebben een standaardbreedte van 3, 6, 9, 12, 15, ... meter, en een standaarddiepte van 3 of 6 meter.
   
   
   
   
  Na uw inschrijving zal onze event manager contact met u opnemen om een voor u geschikte plaats op het grondplan te blokkeren, op basis van beschikbaarheden op het moment van inschrijving.
   
   
   
   

  Extra's  Optioneel kan u hieronder kiezen voor een open hoek (€ 80 per open hoek). Dit is steeds onder voorbehoud van beschikbaarheid.
   
   
   
   
   
   

  Tickets  Bij inschrijving ontvangt u standaard 100 digitale tickets. Wenst u extra tickets, dan bedraagt de meerprijs € 1 per extra digitaal ticket of € 2 per fysiek ticket. Fysieke tickets worden niet opgestuurd, maar moeten worden opgehaald na afspraak op het kantoor van Expozia BV.
   
   
   
   
   
   

  Voorlopige prijsberekening


   
  Vast inschrijvingsrecht
   
  Oppervlakteprijs
   
  Huur energiekast en kabel
   
  Open Hoeken
   
  Extra Digitale Tickets
   
  Fysieke Tickets
   
  Totale deelnamekost excl. BTW
   
   
  De genoemde prijzen zijn excl. BTW. Bovenstaande prijsberekening is onder voorbehoud en zal nog worden nagekeken door onze medewerkers. Het gefactureerd bedrag is het bindend en definitief deelnamebedrag.
   
  Als u lid bent van UNIZO zal op bovenstaand gecalculeerd bedrag nog een korting worden toegekend als volgt:
  • Lid van UNIZO Roeselare: 10% korting met een maximum van € 52
  • Lid van UNIZO Roeselare-Izegem-Tielt: 10% korting met een maximum van € 35
  • Lid van een andere UNIZO afdeling: 10% korting met een maximum van € 19.50
  Als u meer dan 1.000 extra toegangstickets bestelde, zal hierop een korting van 50% worden toegekend. Wij verhuren geen wanden, tapijt of verlichting. Op verzoek bezorgen wij u de contactgegevens van onze partners.
   
  Uw inschrijving is pas geldig nadat we u een bevestigingsmail hebben gestuurd.