Hiken in Engeland, Ierland, Schotland & Wales

Op maandag 4 november 2024 staat alles in het teken van Fietsen & Wandelen op Living Today. Niet alleen is er de georganiseerde wandeltocht, evenzeer kunnen bezoekers zich laten inspireren tijdens een aantal interessante lezingen. Eén van de inspirerende infosessies zal worden verzorgd door Tom Langmans, die zich nog het best laat omschrijven als een wandelverslaafde anglofiel die ook wel kan smullen van de mountainbike of de racefiets.

Tom verkende vele uithoeken van Engeland, Wales, Schotland en Ierland. Meer dan 40 lange afstandswandelingen op deze bestemmingen staan ondertussen op zijn palmares. En die ervaringen deelt hij dit jaar maar al te graag met de bezoekers van Living Today.

In zijn fotoreportage vertelt hij anekdotisch en humoristisch over waarom je bepaalde long distance trails zéker zou moeten volgen. Over bijzondere ontmoetingen, 50 tinten groen, pubs met lage plafonds, desolate landschappen, zwart bier in visbokalen, regen die omhoog druppelt, om af te sluiten met zijn persoonlijke top-3.

Wie weet wordt deze inspirerende lezing hét startpunt van jouw volgende hiking vakantie naar Engeland, Ierland, Schotland of Wales. De lezing start om 13:00 en is gratis toegankelijk voor onze bezoekers. Je hebt enkel een toegangsticket voor de beurs nodig, dat je kan aankopen via de online ticketshop. Deze lezing vindt plaats in samenwerking met OKRA.