Villa Gineta

Villa Gineta is een smaakvolle B&B met moderne paardenranch gelegen in de prachtige , rustige en vredige Boheemse wouden nabij de legendarische Moldau-rivier , op minder dan 30 km van de Gouden stad Praag, één van de fraaiste steden ter wereld.

Het wordt uitgebaad door de Vlaamse familie Deswarte die hun liefde en passie voor het land dagelijks met hun gasten delen.

Villa Gineta is de ideale uitvalsbasis om naast Praag ook het wondermooie Boheemse binnenland te ontdekken. Door zijn centrale ligging kunnen alle hoeken van Bohemen bereikt worden.

Familie Deswarte heeft meer dan 50 uitgestippelde daguistappen klaarliggen en geven elke dag wegwijs naar de mooiste en vaak geheime plekjes van hun sprookjesland. Je kan onvoorbereid aankomen op Villa Gineta en jullie gastheren beloven jullie van begin tot einde te verwennen en zonder tijdverlies het heerlijke land te laten ontdekken.

Wie Tsjechie zegt, denkt meteen aan Praag, maar er is zoveel meer dan deze geweldige stad. Het land heeft een adembenemende natuur met 4 nationale natuurparken,ontelbare  beschermde natuurgebieden, wouden en een zeer gevarieerd landschap. Het land bezit de meeste kastelen, burchten en ruines van Europa die mooi ingenesteld zitten in het fascinerend heuvel-en berglandschap. Ook kan je geweldige historische steden die nog steeds de sfeer van het Oude Europa schetsen  ontdekken en … Tsjechie heeft een zeer interessante en rijke geschiedenis. Bovendien is het één van de meest charmante landen om in te wandelen en te fietsen omdat ze één van de beste en zeer goed onderhouden en duidelijke bewegwijzeringen hebben op ons continent, Het is onmogelijk om te verdwalen . Tsjechie is nog een vaak onbekend land waar iedereen, welke leeftijd of interessesfeer ook, aan zijn trekken komt.

In Juni en September organiseren  gastheer Philippe Deswarte en zijn schoonbroer en acteur Maarten Bosmans gevarieerde groepsreizen in kleinschalige en gezellige groepjes van Vlamingen waar ze hun gasten een hele week op een ludieke manier gidsen door de mooiste plekjes van Tsjechie .

Welkom op Villa gineta voor een onvergetelijke en gevulde vakantie vol met boeiende vakantiebelevingen.


Deel deze Exposant op Sociale Media

 
Info Exposant
Info Exposant