Pascaligne

Bij Pascaligne draait alles om de perfecte culinaire ervaring met de Thermomix. Als officiële partner van Vorwerk Benelux bied ik niet alleen het revolutionair Thermomix toestel aan voor verkoop, maar ook de uitgebreide ondersteuning en inspiratie om je kookervaring naar een hoger niveau te tillen.

Mijn missie is om mensen te helpen gezonder en efficiënter koken, zonder in te leveren op smaak en plezier. Ik geloof in de kracht van de Thermomix om kookfans en professionals te inspireren tot creatieve en voedzame gerechten.

Bij Pascaline koop je niet zomaar een Thermomix, maar kan je eerst  tijdens een demo de veelzijdigheid van het toestel zelf ervaren, al dan niet afgestemd op jouw culinaire wensen of behoeften. Verder bied Pascaline een uitstekende support en service na aankoop, met de mogelijkheid om culinair repertoire te vervolledigen tijdens de innovatieve kookworkshops. Hier word passie en koken met innovatie gecombineerd, zodat jij elke dag kan genieten van heerlijke en gezonde gerechten!


Deel deze Exposant op Sociale Media

 
Info Exposant
Info Exposant