Opteco

Opteco, een doordachte partner

Opteco is uitgegroeid tot de referentie op het gebied van energieprojecten bij particulieren en bedrijven. Met een ervaring van meer dan 45.000 installaties van o.a. zonnepanelen, warmtepompboilers en thuisbatterijen heeft het management van Opteco de nodige kennis in huis om uw project succesvol te realiseren.

Opteco biedt een uniek totaalconcept voor zowel nieuwbouw als renovatie. Uw Opteco-adviseur bekijkt samen met u – volledig vrijblijvend – uw persoonlijke situatie. Tevens wordt u deskundig begeleid bij de keuze en aanschaf van uw installatie, financiering en eventuele subsidieaanvragen. Deskundige montageteams installeren wekelijks meer dan 100 energieprojecten, waardoor u kan vertrouwen dat uw installatie met de grootste zorg wordt uitgevoerd.

Wij staan voor:

 • Innovatie
  Dagelijks worden binnen Opteco producten bestudeerd en vergeleken waardoor u zeker kan zijn dat u steeds de beste producten verkrijgt voor uw situatie.
 • Kwaliteit
  Producten worden niet gekozen volgens de grootte van de marges maar volgens het ‘waarom’-principe. Bovendien werken we enkel met kwaliteitsmerken.
 • Service
  Wanneer u een product aankoopt bij Opteco, geniet u van een 48 uren-service opvolging. Opteco zal al het mogelijke doen om uw installatie binnen 7 dagen na melding van storing terug operationeel te krijgen. U kan ons steeds bereiken op ons servicenummer: 011/36.04.36.
 • Laagste prijsgarantie*
  Vindt u hetzelfde product ergens anders aan een lagere prijs, binnen de 14 dagen na uw bestelling? Dan betalen wij u het verschil terug onder de volgende voorwaarden:

  • De tegenliggende offerte bevat dezelfde materialen.
  • De uit te voeren werken zijn gelijk.
  • De concurrerende firma heeft een goede financiële gezondheid.

Deel deze Exposant op Sociale Media

 
Info Exposant
Info Exposant