Chambres d’hôtes La Grange de Lucie

La Grange de Lucie is een B&B in de Périgord Vert in de Dordogne: een prachtige regio, kastelen, kerkjes, charmante steden en dorpen, rivieren en grotten.

Je wordt er ontvangen in een rustig dorpje in één van de comfortabele kamers, met uitgebreid ontbijt, voor een zalige nacht en een heerlijke, zelfgemaakte maaltijd. Na een wandeling, een fietstocht of uitstap kan je genieten van het zwembad of luieren in de boomgaard met zicht op velden en heuvels.

De regio staat bekend om zijn kastelen, abdijen, monolithische kerken, prehistorische grotten, prachtige tuinen en natuurgebieden, prehistorische sites, watermolens, musea, …

Je kunt de monolithische kerk van Gurat bewonderen, ronddwalen in stadjes als Villebois-Lavalette, Aubeterre-sur-Dronne en Brantôme (het Venetië van de Périgord), of talrijke kastelen bezoeken zoals Château de la Mercerie.

In de Périgord staat lekker eten centraal. Op de traditionele markt in Ribérac vind je alle lokale producten, die centraal staan in de table d’hôtes van La Grange de Lucie. Daarnaast zijn er talrijke restaurants en cafés om je te verwennen.

Als je daar zin in hebt, kan je duiken in de Atlantische Oceaan of een Cognac of een Pineau de charentes proeven, de wijnkelders van Bergerac of Bordeaux bezoeken. Tot slot is er Angoulême, het Walhalla van het stripverhaal. Keuze te over…


Deel deze Exposant op Sociale Media

 
Info Exposant
Info Exposant