B&B Haus Cindy

De gezellige en huiselijke B&B Haus Cindy ligt in Schluchsee – Äule in het Zwarte Woud.  Äule ligt op zo’n 1.040 meter hoogte en op maximum 10 minuten van Schluchsee dorp.

Vanuit de B&B geniet je dagelijks van een enorm pakket aan activiteiten. Bij een verblijf van minstens 2 nachten is de Hochschwarzwald-card inbegrepen. Deze kaart biedt je een ruim en aantrekkelijk aanbod van attracties in de buurt, en dit allemaal met gratis toegang (gratis zwemmen, museums, mini golfen, …) Als surplus geeft deze kaart ook nog recht op gratis openbaar vervoer in 2de klasse (trein, tram en bus) in een regio bijna zo groot als Vlaanderen, nl. van Karlsruhe tot Basel.

Dit is ook een zeer mooie streek met vele wandelingen voor jong en oud, en deze zijn allemaal mooi samengebundeld in een wandelboekje. Ook is er voor de gasten een brochurehoek aanwezig.

De accommodatie biedt 8 tweepersoonskamers (waarbij van 2 kamers ook 1 familiekamer kan worden gemaakt), en er zijn 4 kamers met terras. Alle kamers zijn voorzien  van een badkamer. Ook is er zitgelegenheid,  TV met TV-Vlaanderen (Belgische TV),  koffie- en theemogelijkheden, fruit en een minibar.

‘s Avonds kun je dan weer genieten van een heerlijk diner (5x in de week) en nog even nagenieten van de gebeurtenissen van de voorbije dag met de andere gasten.

Bjorn en Cindy zijn beide afkomstig uit Limburg. Ze zijn gestart met Haus Cindy in 2011, en hebben een prachtige zoon Ibe. Ze kijken er alvast naar uit jullie te leren kennen en te ontvangen in hun B&B.


Deel deze Exposant op Sociale Media

 
Info Exposant
Info Exposant