Bij Landgenoten Invest

Koop in vertrouwen bij landgenoten. BnB’s, vakantiewoningen, hotels, campings, appartementen, …

De website ‘bijlandgenoten.be’ biedt een overzicht van Belgen en Nederlanders die actief zijn in het (buitenlands) toerisme en – waar ook ter wereld – een B&B of hotel uitbaten, een vakantiewoning of villa te huur aanbieden, een restaurant runnen, of reizen aanbieden of begeleiden.

‘Bij Landgenoten’ beschikt over een eigen redactie die regelmatig in contact komt met eigenaars die hun B&B of vakantiewoning wensen te verkopen, of met Belgische en Nederlandse immomakelaars die een pand verkopen op een toeristische bestemming, dat ideaal is om te worden verhuurd of om te worden uitgebaat als B&B.

Deze panden worden opgelijst op ‘Bij Landgenoten Invest’. Deze site doet enkel dienst als marketingplatform voor de betreffende verkopers. De onderhandelingen leidend tot een eventuele verkoop vinden rechtstreeks plaats tussen de geïnteresseerde koper en de verkoper, zonder bemiddeling of tussenkomst van ‘Bij Landgenoten Invest’.

‘Bij Landgenoten Invest’ is dan ook een interessant kanaal voor kopers én verkopers. Verkopers kunnen hun pand(en) doelgericht aan de man brengen en promoten, terwijl geïnteresseerde kopers hier terecht kunnen voor een uitgebreid niche-aanbod. Als één en ander resulteert in een aankoop, staat de redactie van onze hoofdwebsite meteen paraat om het aangekochte pand te promoten bij een ruim doelpubliek.


Deel deze Exposant op Sociale Media