Dagelijkse Yoga Sessies tijdens Living Today

Tijdens Living Today zal Jade Yoga dagelijks één of meerdere yoga sessies verzorgen voor geïnteresseerde bezoekers. Jade Vervisch laat zich inspireren door veel verschillende yogastijlen die ze verwerkt in haar eigen lessen. Door deel te nemen aan één van de sessies tijdens Living Today kun je proeven of yogalessen iets voor jou zijn.

De kostprijs om deel te nemen aan deze sessies bedraagt € 7 per persoon (+ toegangsticket voor de beurs van € 8). Je dient hiervoor vooraf een ticket aan te kopen – de tickets zijn beschikbaar in de online ticketshop. Het programma vind je hieronder.

 

Zaterdag 2 november, 10:30-11:30: Gentlemen Slow Flow Yoga

Ontsnap aan de drukte op de Living Today beurs en ontdek de rust van Gentlemen Slow Flow Yoga met Jade van yogastudio JadeYoga.be in Roeselare. Speciaal ontworpen voor mannen, biedt deze sessie een veilige omgeving onder mannen waar je jezelf kunt zijn, zonder angst voor oordeel. Leer nieuwe technieken om te ontspannen en te stretchen, afgestemd op jouw behoeften als man. Ontdek de voordelen van yoga, zelfs als je niet flexibel bent. Doe mee en ervaar een moment van rust te midden van alle actie!

KOOP EEN TICKET

 

Zaterdag 2 november, 11:30-12:30: Mindfulness en Ademhaling Sessie

Stap binnen in een wereld van innerlijke rust en welzijn op de Living Today beurs! Ervaar de diepgaande voordelen van mindfulness en ademhaling tijdens een sessie met Jade van YogaStudio JadeYoga.be uit Roeselare. Laat je begeleiden in technieken die stress verminderen, je concentratie verbeteren en je algehele welzijn bevorderen. Ontdek hoe je met eenvoudige ademhalingsoefeningen meer balans en harmonie in je leven kunt brengen.  schrijf je in en ontdek de transformatieve kracht van mindfulness en ademhaling met Jade!

KOOP EEN TICKET

 

Zondag 3 november, 10:30-11:30: Aerial Yoga

Ben je klaar om letterlijk en figuurlijk op te stijgen? Ontdek de magie van Aerial yoga met Jade van JadeYoga.be op de Living Today beurs in Roeselare! Gedragen door zachte doeken, speel je met de zwaartekracht terwijl je kracht, souplesse, en balans opbouwt. Laat de spanning van de dag los en ervaar ultieme ontspanning terwijl je zweeft en schommelt in je eigen doek. Aerial yoga biedt niet alleen fysieke voordelen zoals rugverlichting, maar laat je ook mentaal oplichten. Durf jij het aan om jezelf te verbazen en je gelukshormonen te laten stromen? Doe mee en voel je lichter dan ooit tevoren! Namaste!

KOOP EEN TICKET

 

Maandag 4 november, 10:30-11:30: Stoelyoga

Iedereen kan yoga doen. Ontdek dit tijdens een sessie stoelyoga op de Living Today beurs. Doe mee aan deze zachte sessie begeleid door Jade van JadeYoga.be uit Roeselare. Stoelyoga is geschikt voor alle leeftijden en condities ook als je (veel) minder mobiel bent of zelfs een ervaren yogi bent die een zachte les wilt volgen. We doen ademhalingsoefeningen, proeven van mindfulness en doen aangepaste yogahoudingen die je met behulp van een stoel uitvoert. Het helpt bij het verbeteren van flexibiliteit, kracht en ontspanning, ideaal voor wie weer comfortabel wil leren bewegen zonder angst. Mis deze kans niet om jezelf te trakteren op een moment van welzijn en innerlijke rust op Living Today.

KOOP EEN TICKET

 

Vrijdag 8 november, 10:30-11:30: Yin Yoga

Ontdek de rust en diepe ontspanning van Yin Yoga met Jade van yoga studio JadeYoga.be in Roeselare op de Living Today beurs. Yin Yoga is een kalme, meditatieve yogavorm waarbij we houdingen langer aanhouden (3 tot 5 min) om de diepere lagen van ons lichaam te bereiken. Tijdens de sessie richten we ons op het loslaten van spanning en het verbeteren van flexibiliteit en diepe rust. Het is een perfecte manier om stress te verminderen en innerlijke balans te vinden. Sluit je aan en ervaar zelf de helende voordelen van Yin Yoga!

KOOP EEN TICKET

 

Zaterdag 9 november, 10:30-11:30: Ladies Day Slow Flow Yoga

Kom en geniet tijdens onze exclusieve Ladies Day Slow Flow Yoga met Jade van Yoga Studio JadeYoga.be in Roeselare. Deze sessie, speciaal voor vrouwen, biedt een veilige en ondersteunende omgeving waar je samen met gelijkgezinden kunt ontspannen. Tijdens de les richten we ons op zachte, vloeiende bewegingen die zowel je lichaam als geest kalmeren. Verwen jezelf met deze verkwikkende ervaring en voel de stress van je afglijden. Mis deze kans niet om jezelf te herontdekken en nieuwe energie op te doen!

KOOP EEN TICKET

 

Zaterdag 9 november, 11:30-12:30: Ashtanga Yoga

Dacht jij dat yoga enkel traag en langzaam is? Daag jezelf uit tijdens een sessie Ashtanga yoga met Jade van Yoga Studio JadeYoga.be in Roeselare op de Living Today beurs. Ashtanga yoga is een traditionele vorm van yoga en is een mooie uitdaging voor yogis die net dat extra willen. Door ademhaling en asanas (poses) te combineren streven we in deze power yoga naar een bewegingsmeditatie. Doordat het altijd dezelfde reeks houdingen is en je de houdingen leert kennen, bouw je kracht op en denk je na enkele lessen minder na hoe je de bewegingen moet uitvoeren maar je wordt bewuster van je ademhaling en je mindset. Voor de atleten onder ons is dit de perfecte aanvulling op je dagelijkse workout. In ashtanga worden juist die spieren versterkt die je niet dagelijks gebruikt en stretchen we de verkorte spieren voor een evenwichtig lichaam en minder blessures. Deze sessie is gericht op beginners.

KOOP EEN TICKET

 

Zondag 10 november, 10:30-11:30: (Groot-) Ouder – Kind Yoga

Proef samen met je (klein) kind van een ouder-kind yoga sessie op de Living Today beurs! Sluit je aan bij Jade van yoga studio JadeYoga.be uit Roeselare voor een unieke ervaring waarbij je samen met je kind ontspant en verbindt. Geniet van speelse houdingen en ademhalingsoefeningen die de band versterken op een speelse manier. Herontdek zelf je innerlijk kind tijdens deze les en creëer onvergetelijke momenten met je kind zonder prestatiedruk. Mis dit niet – kom langs en doe mee!

KOOP EEN TICKET

 

Kom langs bij JadeYoga.be en ervaar zelf hoe Aerial Yin Yoga je leven kan verrijken. Schrijf je vandaag nog in voor een sessie en geef jezelf de tijd en ruimte om te groeien in balans en welzijn.