Cocktail Workshop op 'Ladies Day'

Op Ladies Day (zaterdag 9 november 2024) organiseren we speciaal voor onze vrouwelijke bezoekers een Cocktail Workshop, verzorgd door specialiste ter zake Rebecca Masschelein.

Je zal tijdens de workshop een zalige ontspannende tijd beleven, met heel veel plezier. De workshop is zeer leerzaam zonder enige vorm van stress, jullie leren zelf cocktails maken met verschillende tips en tricks.

Recepten zijn aanwezig op de workshop en jullie kunnen na de workshop nog vragen stellen en extra tips krijgen.

In de workshop wordt er eerst een shooter gemaakt door Rebecca, dit is een degustatie van een variant tussen een cocktail en een shotje. Zo kunnen jullie eerst even ontspannen en volledig in de sfeer komen van de cocktails.

Dan komen er 2 cocktails aan bod, die eerst gemaakt worden door Rebecca, met de nodige informatie en tips. Daarna is het aan jullie. Jullie kiezen welk recept jullie willen maken en gaan zelf aan de slag.

De Cocktail Workshop gaat door op zaterdag 9 november tussen 13:30 en 14:45. Maximum 30 deelnemers. Vooraf inschrijven is verplicht, door een ticket voor de workshop aan te kopen in de ticketshop. Kostprijs bedraagt € 10 (+ toegangsticket voor de beurs van € 8).